03 808 14 58

Megger DLRO10HDX - Microohm meter 10A

Huur uw meetinstrument voor meten laagohmige weerstand!

 

Megger DLRO10HDX

De Megger DLRO10HDX is een eenvoudig te bedienen microohm meter met 5 testmodi die kunnen worden geselecteerd door middel van de draaischakelaar. Het instrument is geintegreerd in een robuuste kunststof koffer behuizing met een beschermingsklasse IP65 (gesloten deksel). Verder is het instrument voorzien van een oplaadbare accu, zodat het instrument op vrijwel alle locaties kan worden ingezet.

 

Typische toepassing

Deze Megger weerstandsmeter meet laagohmige weerstandswaarden in een breed scale aan toepassingen. Het wordt o.a. gebruikt in de luchtvaart en de industriele productie waar de weerstand van componenten worden gemeten. Voor metingen op elektromotoren en generatoren wordt gebruikt gemaakt van de inductieve modus. Vaak wordt de DLRO10 ook ingezet voor het doormeten van geleiders, verbindingen en laskwaliteit, dankzij het bereik tot 10A teststroom voor weerstandswaarden tot 250 mΩ.

Met de handschoenvriendelijke bediening is het eenvoudig om een van de testmodi te selecteren. U heeft de keuze uit de automatische unidirectionele modus, de continue modus en inductieve modus.

Met dit instrument kunt u dus eenvoudig lasverbindingen, kabelweerstand, contactweerstand doormeten. Het instrument wordt hiervoor geleverd inclusief Kelvin klemmen en de benodigde documentatie. Deze versie heeft een geheugen voor het opslaan van metingen (200 stuks), welke eenvoudig uit te lezen via de PowerDB software.

 

Beschikbaarheid

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur. Bent u dus op korte termijn op zoek naar een microohm meter voor het meten van laagohmige weerstand? Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden via Metesco Belgie! Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Megger DLRO10HDX - Microohm meter 10A
Megger DLRO10HDX - Microohm meter 10A
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Topkwaliteit microohm meter
  • Teststroom 100 μA tot 100A
  • Datalogger voor 200 tests
  • Veiligheidsclassificatie conform IEC61010-1
  • Werkt op accu
  • IP65 met gesloten deksel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.