03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2470-2S Logger

De Ahlborn Almemo 2470-2S is een universeel toepasbare datalogger voor het monitoren van sensoren voor o.a. temperatuur, luchtvochtigheid, versnelling, kracht en druk. Meetdata is eenvoudig van het scherm af te lezen. Uniek voor de 2470-2S is dat deze is voorzien van een kleurenscherm.

Het kleurenscherm zorgt ervoor dat alarmwaarden kunnen worden voorzien van kleur, wat een sterke visuele toevoeging is. Zo kunt u instellen dat tijdens het meten binnen alarmwaarden, de meetwaarden weergave in het groen is, zodra buiten de alarmwaarden wordt gemeten, verandert de kleurweergave naar rood. Dit valt veel meer op.

Alarmwaarden kunt u instellen naar wens. U kunt keuze maken tussen bijvoorbeeld een acoustisch signaal, een visueel (LED) signaal of een alarm melding in kleur.

De 2470 is een zeer multifunctionele serie dataloggers van het merk Ahlborn Almemo. Het instrument is in staat om tot 10 metingen per seconde vast te leggen. U kunt gebruik maken van het intern geheugen, een aanvullende geheugenmodule of zelf een koppeling naar de pc.

Ook is de meter voorzien van sensorherkenning. Hierdoor hoeft u niet voor elke nieuwe sensor de meter opnieuw in te stellen. Zonder instellingen aan te passen steekt u een sensor in de universele poort en u kunt meten. Makkelijker kan het bijna niet.

Leverbaar via Metesco. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ahlborn Almemo 2470-2S Logger
Ahlborn Almemo 2470-2S Logger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 1 of 2 kanalen logger
  • Intern geheugen voor 100k waarden
  • Geheugen uitbreidbaar met sd card
  • Optioneel geintegreerde sensoren
  • Gekleurd, grafisch scherm
  • Tot 10 metingen per seconde
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.