03 808 14 58

Proceq Schmidt Betonslaghamer L

De Proceq Schmidt Betonslaghamer L is een meetinstrument uit de originele Schmidt serie. Het instrument heeft een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Dit type slaghamer is gelijk aan het N type maar heeft een slagkracht die drie maal kleiner is dan, deze hamer is dus bruikbaar voor zwakkere objecten of objecten van geringe dikte (< ± 100mm).

Het betreft een analoge hamer en er vindt er geen gegevensregistratie plaats. De meetwaarden moeten worden afgelezen van de meetlat aan de zijkant van het toestel. Wordt geleverd inclusief carborundumsteen en een stevige koffer. De Schmidt slaghamers van Proceq zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een andere slagkracht en de mogelijkheid tot gegevensregistratie.

De Proceq Schmidt betonslaghamer L is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat direct bij levering te gebruiken is, zonder specifieke training.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Proceq Schmidt Betonslaghamer L
Proceq Schmidt Betonslaghamer L
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Proceq Schmidt slaghamer
  • Analoge weergave meetwaarde
  • Slagenergie 0,735 Nm
  • Meetbereik 10 tot 70 N/mm2
  • Specifiek voor dun object
  • Handzaam, robuust, gebruiksvriendelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.