03 808 14 58

Olson CTG-2 Betondiktemeter

De CTG-2 van Olson is een betondiktemeter en is de opvolger van de CTG-1 (ook bij ons te huur). Het is een portable meetinstrument voor tijdelijke inzet ter bepaling van betondikte van betonnen objecten als grondplaten, tunnelmuren en pilaren / kolommen.

Het instrument werkt met een echosysteem om de betondikte te meten, dit zorgt voor zeer nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Om een goed meetresultaat te verkrijgen is het altijd nodig een serie van metingen uit te voeren en hiervan de gemiddelden te nemen. 

Dit instrument is naast het meten van betondikte, ook in staat om scheuren, insluitingen en delaminatie van beton te meten. Ook kan het de zogenaamde 'honeycombs' detecteren.

De meegeleverde tablet zorgt ervoor dat u direct tijdens het meten kunt bekijken of de meting geslaagd is en waar nodig metingen opnieuw moet uitvoeren. Ook kunt u de metingen opslaan voor analyse achteraf en voor het opstellen van eventuele rapportage.

Metesco is partner voor het Amerikaanse Olson Instruments en kan u deze instrument voor zowel koop als huur aanbieden.

Betondikte 81mm tot 1800mm
Olson CTG-2 betondiktemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste en gebruiksvriendelijk
  • 81mm tot 1,8m dikte meten!
  • 2% nauwkeurigheid bij hoge resolutie
  • Schakelen tussen inches en centimeters
  • Inclusief tablet en software
  • 2 meter kabel lengte
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.