03 808 14 58

Proceq Original Schmidthamer type NR

Om de hardheid en terugslag van beton te kunnen meten zijn de Original Schmidt hamers uiterst geschikt. Met verschillende manieren om de meetresultaten te registreren heeft deze serie voor ieder wat wilt. Afhankelijk van de problematiek van het object en eventuele bijkomstigheden zoals de cultuurhistorische waarde van het object kan een bepaald type hamer gekozen worden voor lichtere impact op het testobject.

Welke methode u gebruikt ligt natuurlijk ook aan zichtbare schadeverschijnselen, zoals scheuren, losse schollen, verkleuringen of uitloging van reactieproducten. Metesco Nederland biedt een diversiteit aan instrumenten aan voor verkoop, alsmede in haar uitgebreide verhuurprogramma.
De meest gebruikte instrumenten zijn van het merk Proceq welke een uitgebreid programma aan NDO instrumenten heeft ontwikkeld. Metesco Nederland verkoopt alle Proceq meetinstrumenten.

Proceq Original Schmidthamer type NR
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ter plekke bruikbaar
  • Compact
  • Registratie van resultaten op papier
  • Eenvoudig te gebruiken
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.