03 808 14 58

Chronos 1.4 - Highspeed Inspectiecamera

De Chronos 1.4 Highspeed digitale video Inspectiecamera is een stand-alone slow motion camera met groot kleurendisplay voor gebruik in R&D onderzoeken waarmee u de meest ultieme slow-motion videobeelden kunt vastleggen.

Bij een maximale resolutie van 1280 x 1024 pixels kunnen 1057 full-frame beelden per seconde worden vastgelegd. Door de resolutie aan te passen tot 336 x 96 pixels (320x240=VHS) is het mogelijk om de opnamesnelheid te verhogen tot 38.565 fps. De hoge gevoeligheid van de beeldsensor tot ISO 5120 maakt het mogelijk het de camera te gebruiken is in een omgeving waar de hoeveelheid licht zijn beperkingen heeft.

Deze camera heeft een groot kleurenscherm op de achterzijde waarop u de opgenomen beelden direct kunt terugkijken, al dan niet frame voor frame via scrollen met de knop naast de display. Een groot voordeel hiervan is dat u direct kunt zien wat u hebt opgenomen om ter plaatse eea te analyseren en beelden niet eerst via aparte software naar een pc te hoeven downloaden. De data wordt op het interne geheugen opgeslagen en kan eenvoudig worden omgezet naar MP4 of ander formaat en worden opgeslagen op de ingebouwde SD geheugenkaart. Bestandstypen h.264 MP4 of Cinema RAW DNG.

Door de uiterst korte belichtingstijden die ontstaan door instellingen van het diafragma icm de extreem korte sluitertijden vereist video met High Speed opnamen veel licht. Wij leveren optioneel 3 LED lampen met statief mee voor opnamen op relatief korte afstand van de camera (tot 2 meter). Naast lampen kunnen wij ook verschillende lenzen meeleveren die aansluiten op de toepassing welke u beoogt. Voor meer informatie adviseren wij om even contact met Metesco op te nemen.

Meer informatie treft u in de datasheet of bel Metesco vrijblijvend voor meer informatie.

Highspeed camera chronos huren
Huur uw camera voor slowmotion beelden bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Max. 38.500 beelden per seconde
  • Maximale resolutie 1280x1024px
  • Slowmotion camera kleurendisplay
  • Inclusief lenzen, lampen en statieven
  • 1.5 uur werken op volle accu
  • Direct terugkijken op display
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.