03 808 14 58

Proceq Schmidt Betonslaghamer LR

De Proceq Schmidt Betonslaghamer LR heeft een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Dit type slaghamer is gelijk aan type N, maar heeft een slagkracht van slechts 0,735Nm. Deze hamer is hiermee bruikbaar op dunner beton tot 100mm.

Type LR is vrijwel gelijk aan type L, maar nu met de mogelijkheid om meetwaarden direct te registreren op de papierrol. Daarmee is het voorkomen van fraude gewaarborgd, omdat de opdrachtgever kan aftekenen op locatie.

Deze beton proefhamer wordt geleverd inclusief carborundumsteen en een stevige koffer. De Schmidt slaghamers van Proceq zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een andere slagkracht en de mogelijkheid tot gegevensregistratie.

De Proceq Schmidt betonslaghamer L is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat direct bij levering te gebruiken is.

Original schmidt Type LR met printrol
Metesco verhuur meetapparatuur
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Proceq Original Schmidt LR
  • Slagenergie 0,735 Nm
  • Meetbereik 10 tot 70 N/mm2
  • Robuust en betrouwbaar
  • Meetresultaten op papier
  • Ideaal voor aftekenen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.