03 808 14 58

Scotload - Centre of Gravity System

Met het COG systeem (Centre of Gravity) van Scotload is het zeer eenvoudig om het zwaartepunt van uw constructie in kaart te brengen. Dit is belangrijk met het oog op veilig hijsen van constructies of containers.

Het systeem bestaat uit Scotload loadcells voorzien van Smartload technology wat (draadloos) communiceert met het speciaal ontwikkelde software pakket. Via deze software kunt u realtime het totaalgewicht en het zwaartepunt van de constructie bepalen.

De loadcells hebben een bereik tot 350 meter en er zijn in totaal 12 loadcells simultaan inzetbaar in dit systeem.  De loadcells van Scotload zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar en hebben de mogelijkheid om de data intern te loggen. Ook kunt u de rapportage voor het zwaartepunt direct uit de software exporteren.

De loadcells zijn leverbaar met de Smartload techologie en inzetbaar in de meest veeleisende omgevingen. Voor dit systeem kunnen wij naast de standaard loadcells ook Atex zone 1 en Atex zone 2 gecertificeerde loadcells aanbieden!

De loadcells die wij hiervoor kunnen leveren gaan tot 1000 ton capaciteit!
Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Scotload - Centre of Gravity System
Scotload - Centre of Gravity System
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zeer betrouwbaar zwaartepunt constructie bepalen
  • Eenvoudig te bedienen via de meegeleverde software
  • Draadloze of bekabelde loadcells
  • Live zwaartepunt en totaalgewicht informatie
  • Tot maximaal 12 loadcells in een weegproject te monitoren
  • Beschikbaar voor safe area en Atex zones 1 en 2
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.