03 808 14 58

Tractel dynafor Expert - Trekklok

Tractel dynafor Expert

De Tractel dynafor Expert is een trekklok voor het zeer nauwkeurig in kaart brengen van kracht. Ook wordt een testklok als deze gebruikt als dynamometer, voor het wegen van de hangen de last onder de haak. 

De dynafor Expert trekklokken worden standaard geleverd inclusief HHD remote display met een range tot 400 meter. Op deze handunit kunnen tot 4 trekklokken simultaan worden uitgelezen. Deze kraanweger kan ook worden gekoppeld aan een smartphone uitgerust met de dynafor app. De app is beschikbaar voor iOS en Android. De app is gratis te downloaden.

Er kan ook software worden meebesteld. De klant heeft hierin 2 keuzes:

  • Monitoring software: Hiermee kunnen meetwaarden worden uitgelezen, opgeslagen en beheerd. Tot maximaal 8 trekklokken.
  • Loader software: Voor het uitlezen van data van de HHD display.

Zeer nauwkeurig kracht meten!

Tractel staat bekend om de hoge nauwkeurigheid van haar meetinstrumenten. De Tractel dynafor Expert is daarop geen uitzondering en is met een gespecificeerde afwijking van 0.1% zeer hoogwaardig. Dit kracht instrument kan worden geleverd met een minimaal meetbereik van 0,5 ton, tot maximaal 10 ton. 

Naast de weergave de massa in ton, kunnen ook aangepaste eenheden worden geselecteerd. Dit betreffen de eenheden: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US).

Metesco kan vanzelfsprekend ook sluitingen meeleveren. Het direct meeleveren van de passende sluitingen zorgt ervoor dat u een complete set ontvangt, gereed om de voorziene metingen direct uit te voeren. 

Contact
Metesco is distributeur van Tractel en verhuurt en verkoopt de kraanwegers uit de dynafor serie. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Tractel dynafor Expert - Trekklok
Tractel dynafor Expert - Trekklok
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekklok tot 10 ton
  • Geleverd incl. handuitleesunit
  • Uitlezen in kg, kN, daN, ton, Lbs
  • Optioneel via app uit te lezen
  • ± 0,1% full scale
  • Toto 400m bereik
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.