03 808 14 58

Imetrum VGS - Software voor DMS

Het Video Gauge Software (VGS) systeem van Imetrum bestaat uit gepatenteerde software en een camerasysteem. Het VGS stelt u in staat video te registreren en uiterst nauwkeurig metingen te verrichten in de opgenomen video, dan wel real time meetresultaten als overlap op de videobeelden te presenteren.

Wanneer iets beweegt stelt het Imetrum video gauge systeem u in staat om te meten. Verplaatsing, rotatie, stress of trillingen, en dit alles op afstand. Afstand wil zeggen van 1 meter tot desnoods tientallen tot honderden meters afstand. Dit is uniek, dit stelt u in staat om snel te meten aan civiele kunstwerken of constructies als kranen of bijvoorbeeld funderingstesten of dijkmonitoring of langs het spoor.

De camera maakt beelden van een positie op een object. Door in de software de grijstonen te volgen van een pixelpatroon op de camera beeldchip en tussen de frames de verplaatsing te registreren is de software in staat de verplaatsing tussen die twee punten uit te rekenen. De software houdt rekening met perspectief en camera standpunt en verrekend dit. Deze gepatenteerde techniek maakt het mogelijk om vanaf grote afstand (afstand afhankelijk van gebruikte camera), contactloos meerpunts metingen uit te voeren.

Dankzij dit systeem is het niet strikt noodzakelijk om langdurige voorbereidingen te treffen, voorzieningen en sensoren te plaatsen en verkeersregelaars in te zetten. Er is in zijn totaliteit geen of slechts minimaal sprake van stremming of hinder voor verkeer of omgeving. Kostenbesparend, betaalbaar en betrouwbaar.

Metesco is partner en distributeur van Imetrum Limited in de Benelux. Bel voor een demonstratie door een van onze medewerkers. Wij bieden dit systeem ook aan voor verhuur en training.

 

Imetrum VGS / DMS unieke monitoring systeem voor civiele kunstwerken
Huur uw contactloos meetsysteem bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meerpunts dynamische metingen
  • Real-time & contactloos meten
  • Directe grafische weergave
  • Real-time monitoren (tot 1kHz)
  • Meetopstelling meerdere camera’s
  • Uniek systeem, uitgebreide analyse
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.