03 808 14 58

Proceq Equotip 550 Leeb U

De Equotip 550 Leeb U is de directe opvolger van de succesvolle parotester. Met dit apparaat kan de gebruiker nauwkeurig rollen papier testen op oneffenheden, hardheden en imperfecties. Dit soort problemen kunnen kwalitatieve problemen veroorzaken bij het bedrukken en bewerken.

Draagbaar en lichtgewicht, de Leeb U van Proceq is de ideale oplossing voor het testen van papierrollen in het warenhuis of zelfs tijdens het productieproces. Het apparaat geeft direct resultaat en een visuele weergave van oneffenheden binnen een rol, hierdoor kan meteen actie ondernomen worden.
Het moderne touchscreen biedt een volledig nieuwe interface waarmee de gebruiker efficient gegevens uit kan lezen, analyseren en zich door het menu navigeren. De installatiewizzard zorgt er voor dat het apparaat naar persoonlijke wensen en instellingen werk. Daarnaast is het touchscreen gedeelte ook bruikbaar met de oudere parotester impacthamer.

Het kleurenscherm zorgt er voor dat de data gemakkelijk te lezen en analuseren is. De behuizing is zeer robuust en bruikbaar op industriele plaatsen.

Proceq Equotip 550 Leeb U
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Bruikbaar op de volgende rollen (groot/middel/klein, dunne film, folie, rollen met coating/nabewerking.
  • Slagkracht 200Nmm
  • Zeer robuust
  • Veiligheidsring voor stabiele impact op rol
  • Met een simpele beweging te gebruiken
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.