03 808 14 58

Metesco Datprint Printlogger

De Datprint printlogger is een origineel Metesco drukrecorder met ingebouwde printer. Het is mogelijk om 2 druksensoren tegelijk aan te sluiten op deze meter. De printer print vervolgens om de 4 minuten een lineaire grafiek inclusief de datum en tijd en andere gegevens.

Dit is een moderne versie van de klassieke schrijvende meter of kaartschrijver en tevens zeer makkelijk te bedienen.

Naast het direct wegprinten van de data, slaat het instrument de gegevens ook intern op. Zo is het achteraf ook mogelijk dit instrument uit te lezen en daarvan een excel bestand te downloaden. Wanneer dit gewenst is, dient de huurder dit wel vantevoren even op te geven, omdat dit door een Metesco mederwerker dient te worden uitgelezen in speciale software.

Er kunnen allerlei sensoren worden aangesloten. Denk aan druk, kracht of temperatuur! een veel gebruikte combinatie is 1 druksensor met 1 temperatuursensor. Dit is uit voorraad leverbaar.

Dit is het ideale instrument als tussenstap tussen de 'ouderwetse'  kaartschrijvers en de nieuwe digitale dataloggers.

Hoe gebruik je de Metesco DATprint Printlogger? Bekijk uitleg>>

Digitale drukrecorder huren
Metesco datprint huren, tot 3000 bar
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gemakkelijk drukmetingen afnemen
  • Meetbereik sensoren tot 3000 bar
  • Ingebouwde dataprinter
  • Resultaten direct op papier beschikbaar
  • Druk en temperatuur te meten
  • Logt ook digitaal de data
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.