03 808 14 58

Leakshooter LKS1000-V.2 Lekdetector

LeakShooter, de nieuwe manier van perslucht lekkage opsporen.
De LeakShooter is een unieke ultrasone camera die in staat is om lekken op te sporen in vacuum en persluchthoudende installaties. Op het grote kleurenscherm is duidelijk te zien waar het lek zich bevindt en vervolgens is een foto hiervan gemakkelijk te delen met een eventuele monteur.
Het apparaat van synergys technologies detecteert lekkages van 0,1mm bij 3 bar op ongeveer 20 meter afstand met een meetbereik van instelbaar van/tot 34-46kHz +/-1kHz. . Het systeem heeft ruimte voor ongeveer 1000 hoge resolutie foto's. Deze foto's zijn via de PC gemakkelijk uit te lezen en bevatten een datum- en tijdsstempel.

In combinatie met de Dome Tweeter module die een hoge frequentie geluid uitzendt is het mogelijk om akoestische lekkages bij bijvoorbeeld kieren en spleten te detecteren.

 

Leakshooter LKS1000-V.2 Lekdetector
Leakshooter LKS1000-V.2 Lekdetector
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lekkage detectie druksystemen en vacuüm perslucht
  • Detectie van lekkages in afdichtingen
  • Extreem gevoelig
  • Excacte locatie weergeven op het scherm
  • Lekkage zichtbaar maken op foto
  • Snel en eenvoudig inzetbaar
  • Informatie makkelijk delen met uitvoerende monteur
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.