03 808 14 58

Druck DPI610IS - Portable Druk Kalibrator

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een druk kalibrator te huren? 

Dan bent u bij Metesco Belgie aan het juiste adres. Met de Druck DPO610 IS hebben wij een hoogwaardige drukkalibrator beschikbaar voor gebruik in de meest veeleisende werkomgeving. Deze betrouwbare pressure calibrator is namelijk geschikt voor gebruik in ATEX zone 0 en is voorzien van een robuuste, weerbestendige behuizing.

De kalibrator is voorzien van een drukgenerator tot 20 bar g en is voorzien van fijndrukregeling voor het zeer nauwkeurig afstellen van de gewenste druk. Verder heeft het instrument geintegreerde 4-20mA looptest functionaliteit en kan mA en V signalen meten en uitsturen. Verder geleverd als complete set inclusief meetsnoeren en certificaat.

De DPI610 Calibrator beschikt over aanvullende functies zoals 'step and ramp' in de mA output en een ingebouwde continuiteit tester. Hiermee stelt het instrument de gebruiker in staat om controle loops te onderhouden en in bedrijf te stellen.

Dankzij de overzichtelijke knoppen- en menustructuur is het instrument eenvoudig te bedienen en is een kalibratie uitvoeren gemakkelijk. Voorzien van specifieke bedrijfsmodi zoals P-I, schakelaartest en lektest met 1 druk op de knop.

De DPI610 IS druk kalibrator is te huur via Metesco Belgie, inclusief kalibratie certificaat. Ben u geinteresseerd in de huur van dit instrument, neem dan contact met ons op.

Druck calibrator huren
druk kalibrator huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbare drukkalibrator huren
  • Drukbereik tot 20 bar g
  • 4-20mA loop testfunctie
  • Uitgaande spanningssignalen meten
  • Nauwkeurigheid van 0,025% f.s.
  • ATEX Gecertificeerd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.