03 808 14 58

Micronics Portaflow 220 Flowmeter

De Micronics Portaflow 220 Flowmeter maakt het makkelijk om de flow van schone vloeistof in een buis te meten, zonder inbreuk op het proces. Het instrument wordt geleverd inclusief ultrasone sensoren voor op de buitenzijde van de leiding, er hoeft dus niks ingebouwd te worden. Hiermee is het mogelijk een zeer breed scala aan buizen te meten van 13 tot 1000mm doorsnede.

Het instrument wordt geleverd inclusief sensorset A of sensorset B. Sensorset A heeft een bereik van 13-115mm en sensorset B heeft een bereik van 50-1000mm. Met een volle batterij is het mogelijk om ongeveer 20 uur continu metingen af te nemen.

Het instrument is eenvoudig te bedienen en heeft een helder display. Het opzetten van metingen duurt niet langer dan 15min, zelfs voor de onervaren gebruiker. Dit dankzij de ingebouwde snelstart, waarbij de meter u vraagt een aantal stappen te doorlopen. Vervolgens geeft het instrument een advies over de sensor afstand en kan de meting starten.

Het instrument kan ingesteld worden in meerdere talen, waaronder Nederlands.
Weergave stroomsnelheid in m/sec of ft/sec.
Weergave volume in l/s, l/min, l/h, gal/min, gal/h, USgals/min, USgals/h, Barrel/h, Barrel/day, m³/s, m³/min, m³/h.

Dit instrument heeft geen ingebouwde datalogger, het is dus voor het real-time aflezen van de waarden. Wanneer u een instrument zoekt met een datalogger, voor het maken van rapportage achteraf, verwijzen wij u naar de Portaflow 330 of Portaflow 440IP.

Micronics Portaflow 220 Flowmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voor metingen en diagnoses van Flow
  • Eenvoudig in te stellen
  • Sensoren aan buitenzijde leiding
  • Leidingbereik tot 1000mm
  • Compact en draagbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.