03 808 14 58

Tractel LLXh Dynafor tot 250 ton

Huur de Tractel Dynafor LLXh bij Metesco Belgie:

De trekklok LLXh Dynafor van Tractel is uiterst geschikt voor het wegen van hangende of trekkende gewichten. Wij kunnen verschillende uitvoeringen van dit model leveren. De meetwaarden zijn direct van het remote display scherm af te lezen. Dit soort testklokken zijn dus zeer handig wanneer u niet in de buurt kunt zijn voor het aflezen, bijvoorbeeld bij het wegen van kraanbelasting.

Deze trekklokken zijn zeer accuraat, tot op ongeveer 0,2% (volgens ISO 376 . 21°C) van de maximale belasting. Het display kan tot 80 meter afstand van het instrument de meetwaarden weergeven en heeft een IP 65, NEMA 4 (sensor) beschermingsklasse.

De Tractel kraanwegers zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd als kit inclusief draadloze uitleesunit in een koffer. Sluitingen bieden wij optioneel mee aan, omdat deze vaak op locatie al aanwezig zijn.

Voor lagere capaciteiten of specifieke variant zoals Atex uitvoeringen heeft Metesco ook veelal voorraad. Neemt u hiervoor alstublieft vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Tractel LLXh Dynafor tot 250 ton
Tractel LLXh Dynafor tot 250 ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Heavy duty testklok tot 250 ton
  • ± 0.2% ISO 376 . 21 °C
  • Batterijduur tot 350 uur
  • Units kilogram, ton, daN of kN
  • Inclusief draadloos display
  • Geleverd met recent keuringsattest
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.