03 808 14 58

Hydrajaws M2000 - Ankertester 25kN

Bevestigingspunten testen op houdkracht!

Ankers en bevestigingspunten testen met de digitale ankertester Hydrajaws M2000. Het is een unieke tester in zijn soort en het is uiterst compact en betrouwbaar. Het meetbereik van dit instrument is 25kN.

De Hydrajaws M2000 Ankertester meet de houdkracht van bevestigingspunten en muur- en dakankers. Het instrument maakt het mogelijk om de veiligheid van een geplaatst anker te bepalen aan de hand van de safe working load. Voorzien van een lichtgewicht brug wordt de kracht voldoende gespreid voor een nauwkeurige meting. De brugplaat is in hoogte verstelbaar door middel van drie poten met pengat in hoogte verstelbaar.

Het instrument oefent een lineaire kracht uit met inzet van een hydraulische spindel. De gegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale manometer. De digitale variant is te koppelen aan een bluetooth app (meerkosten). Ook zijn er verschillende kits beschikbaar voor bijvoorbeeld het testen van ankers, maar ook voor hechtsterke metingen. 

Er is specifieke wetgeving rondom keuring van valbeveiliging. Fabrikanten schrijven voor een jaarlijkse controle en onderhoud zodat de voorzieningen betrouwbaar en veilig blijven. Klimvoorzieningen, valharnassen en valveiligheidsvoorzieningen dienen te worden gekeurd en te worden onderhouden.

Deze tester overigens gelijk aan de HAT28 van Hilti, die door Hydrajaws wordt gefabriceerd. Wanneer u deze ankertester huurt levert Metesco ook optioneel de Safety kit mee. Hiermee kunt u de tester zekeren aan een separaat ankerpunt, zodat het instrument niet valt en beschadigt bij onverwachte gebeurtenissen.

Dus wilt u snel en eenvoudig ankerpunten aftesten? Op een betrouwbare en herhaalbare manier? Neem dan vrijblijvend contact op met Metesco en vraag naar de voorwaarden!

 

Metesco is officieel partner van Hydrajaws! Dit betekent dat wij u kunnen aanbieden:

  • Verhuur van Hydrajaws ankertesters
  • Verkoop van Hydrajaws ankertesters
  • Kalibratie van Hydrajaws ankertesters

 

Hydrajaws M2000 - Ankertester 25kN
Hydrajaws M2000 - Ankertester 25kN
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ankertester tot 25kN
  • Inclusief adapters tot M12
  • Real-time weergave kracht in kN
  • Rapportage via App (optie)
  • Inclusief gaffel M12
  • Kalibratie attest inclusief
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.