03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2690-8 Multifunctionele Datarecorder

De Ahlborn Almemo 2690-5 is een datalogger voor universeel gebruik die geschikt is om 65 verschillende eenheden te monitoren. Aangesloten sensoren worden door het instrument herkend, waarna op het scherm de meetwaarden worden weergegeven. De meter beschikt over 5 ingangen voor sensoren.

Deze datalogger meet met een nauwkeurigheid vanaf 0,03%. Deze serie dataloggers is voorzien van duidelijke knoppen en een overzichtelijk menu en display. Bediening is zeer eenvoudig en ook door leken snel te bedienen.

Het instrument wordt geleverd inclusief bijpassende sensoren, afhankelijk van uw toepassing. Mogelijkheden varieren van krachtsensoren tot temperatuur en luchtvochtigheid sensoren.

Op basis van 1 sensor kan het instrument maximaal 100 meetwaarden per seconden opslaan, hierdoor is een veel toegepaste inzet het in kaart brengen van waterslag.

Heeft u aan 1 of 2 sensoren voldoende? Dan adviseren wij de Almemo 2490 (zonder loggen) of 2590-4AS (met loggen).

Ahlborn Almemo 2690-8 Multifunctionele Datarecorder
Ahlborn Almemo 2690-8 Multifunctionele Datarecorder
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 65 sensoren aansluitbaar
  • Tot 100 metingen per seconde opslaan
  • Automatische sensorherkenning
  • Compleet met toebehoren in een mooie flightcase
  • Excel bestand als output, snel en eenvoudig
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.