03 808 14 58

Bartec Pixavi Impact X Smartphone voor ATEX zone 1

De Impact X Atex zone 1 veilige smartphone is sterk, van binnen en van buiten. De telefoon is zeer sterk en daarmee ook waterproof terwijl het chassis gemaakt is van licht aluminium. Samen met de ATEX zone 1 certificatie is dit 1 van de meest diverse explosieveilige smartphones ooit. Andere smartphones hebben verschillende functies op moeten geven om een ATEX certificering te behalen, de Impact X niet. De telefoon bezig alle functies die u tegenwoordig op een normale smartphone kunt gebruiken.

Om gebruiksgemak te garanderen is het touchscreen zelfs bruikbaar met werkhandschoenen. Daarnaast is het scherm ongevoelig voor vuil en water. Door de helderheid van het scherm is het zelfs in de felle zon goed te lezen.

Flipscape modus
Wanneer u films wilt bekijken of zelf maken dan is het mogelijk om de telefoon horizontaal te keren om vervolgens in breedbeeld te kunnen filmen. Een tweede horizontale camera zal activeren en in breedbeeld de beste kwaliteit video opnemen.

Bartec Pixavi Impact X Smartphone voor ATEX zone 1
Bartec Pixavi Impact X Smartphone voor ATEX zone 1
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snelle prestaties
  • Lange batterijduur
  • Bruikbaar in kou en hitte
  • In horizontale positie bruikbaar
  • Stevig en waterproof
  • Bruikbaar met handschoenen
  • ATEX zone 1
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.