03 808 14 58

Metingen op locatie

Wij zijn regelmatig betrokken bij dataverzameling op verschillende manieren en in breed aantal sectoren zoals bouwkundige, civiele, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Wij bieden personeel met kennis en de bijbehorende apparatuur, daarnaast uiteraard advies over uw project en concrete meetresultaten. Daarnaast biedt Metesco Nederland continu nieuwe, geavanceerde inspectie instrumenten en methoden en is betrokken bij de ontwikkeling van apparatuur en methoden.

Of het nu gaat om het controleren van flow en debiet in uw leidingen, elektrotechnische vermogensmetingen, power-quality metingen, highspeed filmen met 1000 beelden per seconde of thermografische inspecties. Metesco Nederland is in staat alles met behulp van eigen medewerkers en materieel te verzorgen.

Het is ook mogelijk om bij Metesco instrumenten te huren of te kopen, waarbij aflevering met instructie wordt verzorgd. Hiermee helpt Metesco u op gang bij uw project, zodat u verzekerd bent van de juiste interpretatie van de meetdata.

Wij zijn van alle markten thuis en hebben alles in huis, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


metingen

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.