03 808 14 58

Krautkramer Wanddiktemeter DM5E DL

De Krautkramer DM5E DL wanddiktemeter is een eenvoudige te bedienen meetinstrument voor het meten van de resterende wanddikte van materialen als staal, koper en kunststof. Een ideaal instrument voor het snel en betrouwbaar controleren van de materiaaldikte van uw leiding, plaatwerk of scheepshuid.

Deze DL versie is uitgerust met Dual Multi functionaliteit. Dit betekent dat het instrument door coating heen kan meten, zodat leiding- of plaatwerk niet hoeft te worden geschuurd voor de meting. Ook heeft het instrument opslagfunctionaliteit, waardoor gemeten waarden kunnen worden opgeslagen voor analyse en rapportage achteraf. Dit resulteert in een Excel bestand met de waarden.

Metesco levert de DM5E wanddiktemeter inclusief DA501EN meetsensor. Deze 'standaard' sensor heeft een meetbereik van 1.0 tot 200mm met een meetresolutie van maximaal 0.01mm. De contactdiameter van de meetkop is 15mm.

Overige functies zoals Min/Max scan, B-scan, alarm en differentiemetingen behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

WIlt u de DM5E DL wanddiktemeter huren? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Metesco Belgie.

Krautkramer Wanddiktemeter DM5E DL
Krautkramer Wanddiktemeter DM5E DL
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoogwaardig Krautkramer instrument
  • Meetbereik 1.0mm tot 200.0mm
  • Meetresolutie 0.01mm
  • Mogelijkheid tot opslag van meetwaarden
  • Mogelijkheid om door coating te meten
  • Direct uit voorraad leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.