03 808 14 58

Almemo 2590-4AS Datalogger

De Ahlborn Almemo 2590-4 is een zeer gebruiksvriendelijke datalogger voor universeel gebruik en bruikbaar voor 65 soorten sensoren. De sensoren zijn met een stekker eenvoudig aan te sluiten en er zijn geen instellingen vereist, een zeer gebruiksvriendelijk plug & play systeem.

De meter beschikt over 2, 3 of 4 sensoringangen. De datalogger meet met een systeemnauwkeurigheid van 0,03% en biedt ongekende mogelijkheden. Deze serie recorders van Ahlborn zijn voorzien van gemakkelijke bediening en een overzichtelijk menu + helder display.

Het instrument kan tot 10 metingen per seconde registreren op basis van 1 sensor en slaat dit op het interne geheugen op. Ook is het  mogelijk om een geheugenmodule met SD card mee te leveren waarop data kan worden opgeslagen. Als u data van het interne geheugen wilt uitlezen, moet u dit uitlezen mbv software en een datakabel. De data van de geheugenmodule kunt u uitlezen met een SC card reader. De output is een excel bestand.

Deze logger wordt geleverd als kit en sensoren die hiervoor beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld loadcells, temperatuur sensoren en druksensoren. Het is een ideaal instrument om drukmetingen met uit te voeren.

Wij bieden dit instrument te koop en te huur aan. Heeft u meer kanalen nodig voor uw metingen? Dan adviseren wij de Almemo 710 of Graphtec 840.

Huur uw datalogger bij Metesco
Huur meetinstrumenten bij Metesco, drukrecorder huren in Belgie
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 4 kanaals datalogger
  • 65 verschillende typen sensoren
  • 10 metingen per seconde loggen
  • 2-4 ingangen mogelijk
  • Pc aansluiting en software mogelijk
  • Automatische sensor herkenning
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.