03 808 14 58

TSI Alnor Balometer

De Balometer van TSI is zeer geschikt voor het meten van het volume dat door ventilatiesystemen komt. Doordat de micro-nanometer afneembaar is, is het mogelijk om het apparaat in veel verschillende situaties te gebruiken. Het apparaat is zeer licht en met gemak zonder hulp te gebruiken.

Door de thermische anemometrie in de meetkap zal deze zeer nauwkeurige meetresultaten afleveren. Ook de hoeveelheid lucht wordt gemeten, hierdoor bespaart u een hoop tijd. De kappen zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor het instrument breed inzetbaar is. De standaard kap die wordt meegeleverd heeft afmetingen van 610x610mm en is voorzien van een luchtverdeelgrid. Hiermee worden beperkte wervelingen geelimineerd.

De meter beschikr over een groot en helder display dat tot 5 metingen tegelijk weer kan geven. Daarnaast zorgt het overzichtelijke menu voor het gebruiksgemak.

Het instrument heeft een meetbereik van 17 to 850 m3/h en een nauwkeurigheid van ±3%.

TSI Alnor Balometer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ergonomisch en licht
  • Gemakkelijk door één persoon te hanteren
  • Meerdere kappen beschikbaar in verschillende maten
  • Afneembare micro-manometer voor gebruik in verschillende situaties
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.