03 808 14 58

Proceq Profometer Touchscreen PM630

De nieuwste Profometer PM630 biedt de mogelijkheid voor het meten van wapeningstaal in beton. Door de snelle analyse van gegevens beschikt u over een perfect instrument om direct conclusies uit uw meetresultaten te kunnen halen. De sterke behuizing is voorzien van een riem en een zonnescherm voor gebruik op de bouwplaats.

De Profometer PM630 serie wordt geleverd met een universele sensor op wieltjes voor het registreren van gegevens opbetonnen objecten. De spotsensor is speciaal ontworpen voor metingen in hoeken en randen of op onregelmatige oppervlakten. Ook meet u op deze manier de dichtheid van het wapeningstaal. Bedieningsknoppen en LED’s op de sensor zorgen voor gebruiksgemak.

Het instrument wordt geleverd inclusief tablet, waarop de meetwaarden direct worden geregistreerd. Er zijn verschillende modi waarin u kunt meten, met verschillende weergaven. Al tijdens de metingen ziet u de meetwaarden en kunt u bepalen of de meting naar wens is, waarbij dit eventueel later in de software als rapportage uitgewerkt kan worden.

Het instrument kan ook linescans tot 10 meter maken, waarbij direct een groot oppervlak in kaart kan worden gebracht. U kunt het gescande gebied direct opslaan als meetrapport. U hoeft het alleen achteraf via de software uit te lezen en hier kunt u eventuele projectgegevens toevoegen. 

Wij bieden dit instrument aan voor koop en huur. Dit instrument is de beste keuze voor het meten van dekking op de wapening!

Proceq Profometer Touchscreen PM630
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Moderne wapening detectie instrument
  • Zeer nauwkeurig meten tot 185mm
  • Positie wapening en betondekking meten
  • Geleverd met sonde op wieltjes
  • Inclusief tablet voor directe registratie
  • Uitgebreide software meegeleverd
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.