03 808 14 58

Megger TDR 1000 Kabelmeter

De gebruiksvriendelijke Megger TDR1000 heeft een bereik van wel 5 kilometer en een resolutie vanaf 0,1 meter. Door een sterke puls op een kabel te zetten kan de meter door de terugkerende echo op te vangen de lengte van de kabel detecteren. Een tweede puls volgt razendsnel om eventuele fouten zoals kortsluiting of open kabeleinden te vinden. Dit alles wordt grafisch op het scherm weergegeven.

Dit instrument wordt veel gebruikt in de communicatie en telecomindustrie, denk hierbij aan kabels in bijvoorbeeld datacentra. Met beschermingsklasse IP54 is dit een robuust en breed inzetbaar meetinstrument. Ook heeft het apparaat een trace functie waarmee u de resultaten van verschillende kabels kunt vergelijken.

Vaak is het zo dat de kabelloop niet bekend is bij de monteur. U kunt dan wel de afstand tot de breuk bepalen, maar de afstand vertelt u dan niet waar de loopt. U kunt hierbij dan een 2e instrument huren, zoals de Digicat van Leica, waarmee u dan zowel de kabelloop als de afstand tot de breuk kunt bepalen.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Megger huren, kabeldetector huren
kabelbreuk detector huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Time domain reflector (kabelbreuk)
  • Resolutie vanaf 0,1 meter
  • 5 Kilometer meetbereik
  • Auto setup voor direct gebruik
  • Tweede puls voor foutdetectie
  • IP54 stof- en spatwaterdicht
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.