03 808 14 58

Hydrant Flowmeter - Flowpod 3000

De TSI Flowpod 3000 en Flowpod 3000DL zijn hydrant flowmeters voor het controleren van hydranten en pompen. Het is de lichtgewicht variant op de Flowmaster 250DL. Het weegt slechts 7 kg, tegenover de 12 kg van de Flowmaster.

Beide instrumenten hebben een identiek meetbereik tot 3000 liter per minuut (180m³/h). De geïntegreerde drukopnemer heeft een meetbereik tot 25 bar. De standaard variant is voor het aflezen van de meetwaarden, de 3000DL heeft een ingebouwde datalogger voor 360 uur registratie van data.

De Flowpod 3000 geeft gebruikers de mogelijkheid om de eenheden te selecteren. Er kan worden gekozen tussen liter per seconde, liter per minuut of kub per uur.

Wanneer men kiest voor de datalogger versie, wordt er standaard software meegeleverd. Optioneel kan uitgebreide software worden meebesteld, waarmee direct kant en klare rapportage kan worden gegenereerd.

Het instrument kan worden geleverd met verschillende koppelingen. Storz 2.5” nok 81, DSP adapter DN65 (2 ½") BSP etc.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Metesco.

 

 

flowmeter huren metesco
flowpod kopen bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbare hydrant flowmeter
  • Registreer flow 3000 lpm / 180m³/h
  • Registreer druk 25 bar
  • Weergave in l/s, l/m of m³/h
  • Optioneel met datalogger
  • Optionele koppelingen naar keuze
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.