03 808 14 58

Graphtec GL900-8 High-speed datalogger

De GL900-8 datalogger van Graphtec is een veelzijdige datalogger met 8 geisoleerde ingangspoorten. De logger is voorzien van 2Gb intern geheugen voor het opslaan van een grote hoeveelheid meetresultaten. Het duidelijke scherm en de simpele bediening zorgen er voor dat dit een zeer gebruiksvriendelijk instrument is.

Deze snelle meerkanaals datalogger heeft 8 kanalen voor analoge metingen en beschikt over 14 programmeerbare meetbereiken.

De GL900 is aan te passen aan een breed scala van signaaltypen, waaronder thermokoppels (K, J, E, T, R, S, B, N, W) en proces signalen (4-20 mA). Ook is het mogelijk om tot vier verschillende alarmuitgangen in te stellen. De recorder heeft de mogelijkheid om data via USB of ethernet poort te schrijven, via de software kunt u verschillende meet protocollen instellen.

Voor aankoop is er ook de GL900-4, met 4 ingangskanalen. Voor verhuur hebben wij gekozen voor de uitgebreide variant. Voor grotere aantallen kanalen hebben wij o.a. de GL840 (20 kanalen) of de Almemo 710 (10 kanalen).

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Huur uw universele datalogger bij Metesco
Highspeed datalogger graphtec huren metesco, temperatuur logger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Helder 5.7" display
  • Gebruiksvriendelijk met handleiding
  • 8 kanaals logger met geisoleerde kanalen
  • Geschikt voor Thermokoppels
  • USB en Ethernet mogelijkheden
  • 2GB intern geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.