03 808 14 58

3M Questemp - Heat Stress Meter

Met de 3M Questemp Heat Stress Meter is het mogelijk om de arbeidsbelasting in warme omstandigheden te berekenen. Op deze manier kunt u vast stellen of het veilig is voor werknemers om door te werken of u kunt bepalen hoe lang werknemers achtereen mogen werken.

Het instrument slaat gegevens intern op en geeft direct resultaat gebaseerd op de temperatuur, luchtvochtigheid en windsnelheid. Meetresultaten kunnen worden uitgelezen met behulp van de meegeleverde software. Hiervanuit is data te exporteren ten behoeve van eventuele rapportage.

Een belangrijk punt is het bepalen van de blootstelling (Actiewaarden voor blootstelling) waarbij wordt gewerkt met de WBGT Index. De waarde van de WBGT-index kan rechtstreeks gemeten worden en kan berekend worden. Bij een negatief advies is het niet verantwoord om het werk voort te zetten, men kan in dit geval soms de kleding aanpassen en frequenter pauze nemen om dit tegen te gaan.

Ideaal voor brandweerlieden, werknemers in energie centrales, bakkerijen, of bijvoorbeeld bij hoogovens. Specifiek ontwikkeld voor het bepalen van rusttijden / pauzes voor werknemers in uitdagende werkomgevingen.

Metesco biedt deze instrumenten aan voor zowel huur als koop en voorziet u graag van passend advies.

 

3M Questemp - Heat Stress Meter
Wbgt meter huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen WBGT
  • Gebruiksvriendelijk instrument
  • Heatstress & WBGT Meten
  • Real-time weergave meetwaarden
  • Meten volgens ARBO voorschriften
  • Dataopslag van de resultaten
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.