03 808 14 58

Proceq DY-2 Family Hechtsterktemeters

Een hechtsterktemeter is van belang bij het vaststellen van schade aan structuren en het controleren van renovatiewerkzaamheden. De Dyna tester wordt gebruikt om de oppervlaktehardheid te testen van beton en andere materialen. Direct bruikbaar op verschillende plekken van het testoppervlak. Daarnaast test de dyna ook de hechtsterkte van eventuele toegepaste coatings zoals plastic coating, betoncoating, metselwerk of pleister. Deze mobiele tester zorgt voor effectieve meetresultaten zonder dat u vooraf het gieten mallen hoeft in het beton hoeft te installeren.

Proceq DY-2 Family Hechtsterktemeters
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Tijd en datum van de test registreren
  • Test schijf formaat
  • Maximale lading bereikt
  • Automatische calculatie van de hechtsterkte
  • Gefaalde modus registreren
  • Complete duur van de test
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.