03 808 14 58

MX6 iBrid - Persoonlijke gasdetectie

De MX6 iBrid portable multigas detector is specifiek voor het waarborgen van het welzijn van werknemers, werkzaam in veeleisende omgevingen. 

Deze gasdetector kan gevaarlijke niveaus van toxische, zuurstof, brandbare gassen en vluchtige organische stoffen (VOC's) detecteren en weergeven op het lcd scherm. De detector is voorzien van 3 alarmen. Een visueel alarm met rood LED,  een tril alarm en een audio alarm met 95dB geluidssignaal.

Het instrument kan worden voorzien van maximaal 6 sensoren. Er zijn ruim 20 sensor opties, waarbij veel voorkomende configuraties zijn:

- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, Ext. Li-ion  
- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, PID, Li-ion, Pump  
- MX6 - LEL, CO/H2S, O2, SO2, ClO2, Li-ion Pulp/Paper
- MX6 - Methane, CO high range, H2S, O2, CO2, Ext Li-ion

Deze veelvoorkomende configuraties komen uit de datasheet (zie bijgevoegd) en zijn slechts een van de vele samenstellingsmogelijkheden. 

Deze detector is gecertificeerd volgens Atex: Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA; IP64; Equipment Group and Category: II 1G / 1M (I M2 w/IR sensor).

Het geheel wordt geleverd als complete kit inclusief testgassen. Juist omdat het gaat om de persoonlijke veiligheid van medewerkers is het van belang om vooraf de sensoren te testen en zeker te stellen dat veiligheid en welzijn zijn gewaardborgd.

Vraagt u naar de voorwaarden via ons contactformulier of emailadres. Bellen kan natuurlijk ook!

 

Huur uw gasdetector bij Metesco
H2S, LEL, PID, O2, CO2, gasdetectie, veiligheid en welzijn medewerkers
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Portable, Persoonlijke gasdetectie
  • Multigasdetector met 6 sensoren
  • o.a. CO/H2S, O2, LEL, CO2
  • 24 uur standby tijd
  • Visueel, tril en audio alarm
  • Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.