03 808 14 58

Kraanweger tot 120 ton

Scotload Load link is een kraanweger met een capaciteit tot 120 ton. De loadcell wordt geleverd inclusief draadloze display met een bereik tot 350 meter. De nauwkeurigheid is <± 0,25% full scale.

De trekklokken van Scotload zijn voorzien van een smartload unit, wat betekent dat er meerdere loadcells op hetzelfde display kunnen worden weergegeven. Dit geldt voor kraanwegers, maar ook voor weegcellen, meetpennen en meetsluitingen. Het optionele loggen gebeurt op de smartload module in het instrument, dus er is nooit sprake van te weinig geheugen in de display.

De Scotload trekklokken worden geproduceerd uit hoogwaardig aluminium. Om de negatieve gevolgen van de mogelijk optredende torsie te beperken, zijn de randen bij de hijs gaten afgerond. Verder is in 2018 het bodywork aangepast, om een gewichtsbesparing te creeren.

Het instrument wordt geleverd inclusief 2 Greenpin sluitingen en de benodigde certificaten.

Deze loadcell is geschikt voor gebruik in Atex zone 1.

Metesco kan als distributeur van Scotload deze instrumenten aanbieden voor zowel verhuur als verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

100 tons loadcell huren, kraanweger atex
atex dynamometer huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Scotload Trekklok 120 ton
  • Gecertificeerd voor gebruik in Atex zone 1
  • Nauwkeurigheid 0,25% f.s.
  • Geleverd met smartload display en software
  • Geleverd als set inclusief Greenpin sluitingen
  • Uitgeroepen tot beste loadcell 2016!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.