03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2890-9 Multifunctionele Datalogger

De Ahlborn Almemo 2890-9 is een datalogger voor universeel gebruik die geschikt is om een heel scala aan sensoren te koppelen. Aangesloten sensoren worden door het instrument herkend, waarna op de display de meetwaarden worden weergegeven. De meter beschikt over 9 ingangen voor verschillende sensoren.

De datalogger meet met een nauwkeurigheid vanaf 0,03%. Deze serie dataloggers zijn voorzien van duidelijke display en een overzichtelijk menu. Bediening is intuitief en eenvoudig.

Een uitgebreid instrument welke veel wordt toegepast voor langdurige conditie monitoring van fabriekshallen of productiehuizen. Uiteraard is ook dit instrument weer te koppelen met allerlei sensoren zoals voor kracht, verplaatsing, temperatuur en luchtvochtigheid.

Met het grote interne geheugen (ruimte voor 100.000 meetwaarden) en de optionele geheugenmodule heeft u genoeg ruimte voor miljoenen meetwaarden!

Wanneer u genoeg heeft aan minder kanalen, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de 2590. Ook is het mogelijk dataloggers te huren, zonder geprepareerde sensoren (u kunt dan eigen sensoren benutten), een voorbeeld hiervan is de Graphtec GL840.

Almemo datalogger 9 kanaals huren
universele datalogger huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Geschikt voor 65 verschillende typen sensoren
  • Tot 100 metingen per seconde
  • Sensoren worden automatisch herkend
  • Compleet met toebehoren, wordt geleverd in een flight case
  • 9 kanaals logger
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.