03 808 14 58

Universele Testmachine Inspekt Micro LC100N

De UTM Inspekt Micro werkt met een kracht tot 100N en op frequenties tot 50Hz. Dit type testmachine is specifiek ontwikkeld voor het microsegment. Deze machine is ergonomisch ontworpen om het werken met microsamples en componenten eenvoudiger te maken voor de gebruiker.

Typische toepassing is het testen van soldeerverbindingen, testen van kleine componenten en draadverbindingen.

De LabMaster sofware is verantwoordelijk voor het controleren en evalueren van tests. U verkrijgt onder andere grafische weergave van de individuele of een serie aan testwaarden. Het zorgt er verder voor dat het verwerken en uitlezen van de data zeer gemakkelijk is. U kunt overigens zelf verschillende tests opzetten / aanmaken, zodat de resultaten altijd passend zijn voor uw onderzoek.

Verder kan bijvoorbeeld verlenging contactloos worden gemeten met een extensometer en kunnen de tests worden vastgelegd en beoordeeld met behulp van een camera systeem.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Universele Testmachine Inspekt Micro LC100N
Universele Testmachine Inspekt Micro LC100N
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Universele testunit
  • Capaciteit tot 100N
  • Frequenties tot 50Hz
  • Klein van formaat
  • Inclusief Labmaster software leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.