03 808 14 58

Fluke 6500-2 Draagbare Apparatentester

Fluke levert hoge kwaliteit lichtgewicht apparatentesters. De meters zijn zeer gebruiksvriendelijk en meten met een enkele druk op de knop. Het is gemakkelijk om snel verschillende testen automatisch af te nemen, op deze manier kunt u gemakkelijk meerdere apparaten per dag testen.

Met deze meter kunt u uw elektrische gereedschappen testen volgens de verplichte richtlijnen van de arbowet om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen. De meter is voorzien van een simpel toetsenbord om snel de gegevens van uw apparaten in te kunnen voeren.

Een ideaal instrument voor uw keurmeesters, dankzij de meegeleverde software. Rapportage uitdraaien is zeer eenvoudig en geeft een goed overzicht van de gedane werkzaamheden.

Metesco heeft deze instrumenten in ruime mate voorradig.

Huur uw apparatentester bij metesco, gereedschaptester
fluke 6500-2 PAT Tester huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoge kwaliteit apparatentester
  • Duidelijk scherm, Qwerty toetsenbord
  • pass/fail indicatie
  • Testen met een druk op de knop
  • Compleet met toebehoren
  • Testen volgens o.a. NEN3140
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.