03 808 14 58

Zo werkt Metesco België

Meetapparatuur gebruikt u voor het verzamelen van gegevens waarbij de resultaten duidelijkheid moeten geven in latere analyse. Voor het de betrouwbaarheid, zekerheid en nauwkeurigheid van uw projecten spelen deze meetresultaten een grote rol. Wij verhuren onze meetapparatuur met advies, support en kalibratie. Daarnaast verzorgen wij zelf het onderhoud en inspecties aan machines en apparatuur inclusief geldig attest op locatie. Onze kracht in 4 alinea's:

Verhuur
Metesco verhuurt technisch hoogwaardige meetinstrumenten voor inzet in een grote verscheidenheid aan meetprojecten. Onze focus ligt hierbij op draagbare, tijdelijk inzetbare meetinstrumenten. Wij hebben een groot verhuuraanbod op voorraad voor directe levering in de BeNeLux. Altijd geleverd inclusief keuringsprotocol (< 1 jaar) en duidelijk handleiding. Vanzelfsprekend zijn wij altijd bereikbaar voor support tijdens uw meting, hiervoor hebben wij getrainde medewerkers beschikbaar.

Verkoop
Alle instrumenten die Metesco verhuurt, kunnen ook worden aangeboden voor verkoop. Wij hebben het distributieschap voor een groot aantal hoogwaardige merken en hebben intussen ook een aantal instrumenten in onze eigen Metesco lijn. Ook bij de verkoop van instrumenten kunt u rekenen op volledige support. Wij leveren altijd compleet met handleiding, maar bij vragen staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. Ook kunnen wij optioneel training in het gebruik van een instrument voorzien.

Kalibratie & Onderhoud
Omdat Metesco de garantie geeft dat instrumenten die zij verhuren goed zijn en binnen (fabrieks)specificaties vallen, moeten wij deze zelf kunnen controleren en kalibreren. Hiervoor hebben wij de beschikking over een compleet ingerichte kalibratie ruimte, met onder andere een windtunnel, een flowmeter kalibratiebank, klimaatkast en trek/drukbanken van 10kN tot 3000kN.
Klanten die bij ons instrumenten aanschaffen, kunnen bij ons het (jaarlijkse) onderhoud laten uitvoeren, uiteraard inclusief herleidbaar kalibratie protocol. Omdat wij dit veelal in eigen huis doen, is de doorlooptijd vaak vele malen korter dan gemiddeld in de markt. Uiteraard verzorgen wij ook kalibraties voor klanten die hun instrument elders hebben gekocht. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Projectsupport- en Uitvoering
Het is ook mogelijk om Metesco in te zetten voor het uitvoeren van metingen. Binnen Metesco is er uitgebreide kennis over de instrumenten die wij leveren, soms is het gewoon efficienter om Metesco in te zetten voor de gehele meting. U heeft daarbij garantie van betrouwbare meetresultaten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het uitvoeren van zwaartepunts wegingen (COG), flowmetingen, wapeningdetectie en inspectie aan de hand van high speed filmopnamen (tot 64000 beelden per seconde).  


Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en al onze producten voldoen uiteraard aan de benodigde veiligheidseisen. Dit verzekeren wij door uitvoerige controle, wanneer huurinstrumenten bij ons geretourneerd worden. Door producten de huren in plaats van te kopen bereikt u gemakkelijk dezelfde resultaten zonder grote investeringen in personeel en nieuwe apparatuur te doen. Over gaan van bezit naar gebruik en verhuur zorgt er voor dat u altijd over hoge kwaliteit, goed onderhouden appartuur beschikt. Vandaar dan ook onze slogan: 'Sharing measuring Solutions'

Voor vragen of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op! Wij denken met de klant mee en zijn flexibel.

Download de voorwaarden van Metesco

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.