03 808 14 58

Graphtec GL240 Datalogger

De Graphtec GL240 datalogger beschikt over 10 analoge kanalen die gebruikt kunnen worden voor het meten van stroom, spanning en thermokoppels. Deze robuuste meter heeft de mogelijkheid om tot 100 metingen per seconden af te nemen bij 1 kanaal. Bij 10 kanalen is het mogelijk om tot 10 metingen per seconden te loggen. De ingangen bevatten een M3 schroef aansluiting en kunnen spanning meten met de volgende bereiken 20mV tot 50V of 0/4-20mA.

Op de display kunt u ook de meetresulataten uitlezen. Verder beschikt het instrument over uitbreidbaar geheugen, netvoeding, AC, batterijen en galvanisch gescheiden ingangen. De data is achteraf uit te lezen in de meegeleverde software.

Dit systeem heeft 10 kanalen, wanneer u meer kanalen nodig heeft, kunt u kiezen voor de GL840. Deze heeft 20 kanalen of meer (tot maximaal 200)

Graphtec GL240 Datalogger
10 kaaals datalogger huren metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Multifunctionele datalogger
  • Helder scherm
  • 10 Analoge inputs
  • Voltage, mA, PT100, thermokoppels
  • Ruimte voor 4 miljoen meetresultaten
  • 100 m/s tot 1 uur interval metingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.