03 808 14 58

MG 4000 - ROV Wanddiktemeter

De Multigauge 4000 series zijn wanddiktemeters geschikt voor gebruik onderwater, met mogelijkheid tot monteren op Remotely Operated Vehicles (ROV). Specifiek ontwikkeld voor kwaliteitsmetingen aan onder andere pijpleidingen en platform staanders.

Er zijn 2 modellen in deze serie, namelijk de MG4100 en de MG4400. Het verschil is de depth range, ofwel de diepte tot waar het instrument kan worden ingezet. de MG4100 heeft een bereik tot op 1000m en de MG4400 heeft een bereik tot op 4000m.

Het robuuste apparaat maakt gebruik van triple echo- en Coating Plus+  techniek waardoor u dikte kunt meten zonder de coating van een oppervlak te verwijderen. Ook kan er op gecorrodeerde ondergrond worden gemeten.

Het meetbereik van dit instrument is afhankelijk van de gekozen probe in de module. Het totale meetbereik loopt van 1-250mm.

Leverbaar met optionele sensorhouder voor constante, kwalitatieve metingen.

Tritex multigauge 4100
Remotely Operated Vehicle
Wanddiktemeter ROV
Tritex Multigauge 4100
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter voor onderwater
  • Specifiek voor montage op ROV
  • Diepte tot 1000m en 4000m
  • Meet door coating en corrosie
  • Meetbereik 1-250mm
  • Resolutie 0,1mm of 0,05mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.