03 808 14 58

StressTel PocketMIKE Thicknessgauge

StressTel PocketMIKE

De digitale StressTel PocketMIKE is een compacte wanddiktemeter met een geintegreerde meetsensor. Het instrument is klein van formaat en kan eenvoudig worden meegedragen in uw borstzak. Het apparaat is makkelijk te gebruiken en geeft de meetresultaten direct weer op het draaibare scherm waardoor u terplekke de benodigde informatie heeft.

Meetsensor PocketMIKE

De PocketMIKE wanddiktemeter is voorzien van een interne meetsensor met een totaal meetbereik van 1.0 tot 250mm (0.040 tot 9.999 inches). Het instrument heeft een meetresolutie van 0.01 tot 99.99mm (0.001 tot 9.999 inches). Gemeten vanaf 0.1mm materiaaldikte en hoger. Het instrument is door zijn compacte vorm makkelijk mee te nemen en zelfs op moeilijk bereikbare plekken te gebruiken. Door de sensor kort volledig op het meetoppervlak te plaatsen geeft het instrument de juiste materiaaldikte aan.

Betrouwbaarheid Wanddiktemeter

De PocketMIKE (Krautkramer) wordt vaak gebruikt in veeleisende industriele omgevingen. Daarom is de body uitgevoerd in een RVS uitvoering met IP classificatie van IP67 (Stofvrij en Dompeldicht). Het instrument is eenvoudig met 1 hand te gebruiken en heeft hiervoor 4 knoppen waarmee u alles kunt instellen. Klein beetje contactgel op de sensorkop en u bent klaar om betrouwbare meetresultaten te genereren.

Bent u geinteresseerd in de StressTel PocketMIKE ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie over het meetinstrument. Of stuurt u gelijk een offerte aanvraag, dan ontvangt u zeer snel een offerte van Metesco.

StressTel PocketMIKE Thicknessgauge
StressTel PocketMIKE Thicknessgauge
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte wanddiktemeter GE
  • Zak formaat, geintegreerde sensor
  • Meetbereik sensor 1.0 tot 250mm
  • Meetresolutie 0.01mm (vanaf 0.1mm)
  • RVS Behuizing, IP67 Classificatie
  • Standaard AA batterijen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.