03 808 14 58

Laserafstandmeter 200 meter - Disto D510

Met de Leica laserafstandsmeter Disto D510 is het mogelijk om de dimensies van een ruimte nauwkeurig te berekenen. Het apparaat heeft een bereik tot 200m en is uitgerust met een hellingsensor voor indirecte metingen. Ook kan de meter automatisch oppervlakte berekeningen maken.

De meter is uitgerust met een helder scherm dat voorzien is van 3 display lijnen en kan het interne geheugen 30 meetwaarden onthouden. De behuizing biedt de mogelijkheid om de meter op een statief te zetten.

Ook heeft het instrument een ingebouwde camera voor herkenning van meetpunten en vastleggen hiervan. Eenvoudig instrument, licht van gewicht, maar nauwkeurig en robuust

Basis instrument voor toepassing op ieder willekeurig project.

Bel voor meer informatie!

Laserafstandmeter huren
leica laserafstandsmeter, huur uw leica instrument bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Afstandmeter meetbereik 200 meter
  • Nauwkeurigheid ±1mm
  • Ingebouwde camera
  • Ingebouwde hellingsmeter
  • Bluetooth communicatie met app
  • Veelzijdig, lichtgewicht, robuust instrument
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.