03 808 14 58

Proceq Canin Corrosietester

De Proceq Canin corrosiedetector is geschikt voor het detecteren van corrosie aan wapeningstaven in betonconstructies. Met de Proceq Canin neemt u corrosie waar voor deze aan de oppervlakte zichtbaar wordt. Hierdoor wordt schade beperkt en kunt u financiele tegenvallers voorkomen.

Specifieke staaf- of wiel elektroden zijn eventueel beschikbaar net als multipunt elektroden.  Canin+ is het instrument voor niet-destructief testen binnen de betonwereld en slaat gegevens op in het interne geheugen voor latere analyse. Canin wordt ingezet bij inspectie van grote kunstwerken als brugdekken en zware betonconstructies.

Gegevens kunnen direct geprint worden naar een losse printer of via USB naar een pc worden overgedragen. Bruikbaar met windows software.

Proceq Canin Corrosietester
Proceq Canin Corrosietester
Proceq Canin Corrosietester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metrische waarden instelbaar
  • Gegevens zijn op te slaan als data en grafieken
  • Selectief gegevens opslaagn
  • Los opgeslagen gegevens via computersoftware omzetten in tekeningen
  • Grafieken op te slaan als BMP/JPEG, ook als formaat voor Autocad
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.