03 808 14 58

Hydrajaws Model 2008 Zware Ankertester

De Hydrajaws heavy duty tension ankertester Model 2008 is voorzien van een lichtgewicht brug, ontworpen voor grotere trekkrachten. De brug verdeelt de kracht van de druk op bevestiging. De driehoekige brugplaat is eenvoudig te monteren voor verticale toepassingen en verstelbaar in 11 hoogtes.

De tester oefent een lineaire kracht uit door middel van een hydraulische spindel. Met weinig inspanning kunt u een grote kracht genereren. De gegevens zijn af te lezen op de geïntegreerde digitale meter. Dit instrument is inzetbaar voor verschillende doeleinden, voor welke optionele accessoires verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld voor testen van betonwapening of adapters.

Het instrument wordt geleverd in een complete kit en is optioneel ook als Bluetooth variant leverbaar. Dit is vooral handig voor klanten die veel boven het hoofd testen. Men hoeft dan niet op het display van de meter zelf te kijken, maar via de telefoon of tablet.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hydrajaws Model 2008 Zware Ankertester
Hydrajaws Model 2008 Zware Ankertester
Hydrajaws Model 2008 Zware Ankertester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit tot 145 kN
  • Verstelbaar in hoogte
  • Compact, lichtgewicht en Portable
  • Geschikt voor vrijwel alle bevestigingen tot M30 (met adaptor)
  • Weinig inspanning, grote kracht
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.