03 808 14 58

Testo 417 Vleugelrad Anemometer

De Testo 417 Vleugelrad anemometer is specifiek ontwikkeld voor het meten van debiet, volumestroom en temperatuur. Het instrument heeft een geintegreerd vleugelrad van 100mm en dit is uitbreidbaar met de optionele kappenset met een 200mm rond en een 330x330mm kap.

Op het heldere display worden alle meetwaarden weergegeven inclusief de richting van de luchtstroom, het debiet, de volumestroom en de temperatuur. Daarbij zijn het tijdsgemiddelde en het gemiddelde belangrijke parameters om iets te zeggen over deze waarden.

Het instrument heeft een hold functie, waarmee een gedane meting kan worden vergeleken met vorige metingen. Elke luchtuitgang zou alleen de hoeveelheid lucht uit moeten voeren die het systeem berekent. Op deze manier kan men efficient met lucht- en stroom omgaan. De grote van de propeller maakt dat dit een ideaal apparaat is bij het meten van de luchtuitvoer van verschillende apparaten en systemen.

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Testo 417 Vleugelrad Anemometer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoge kwaliteit, betrouwbare meter
  • Meten van debiet, volumestroom en temperatuur
  • Gemiddelde meetresultaten berekenen
  • Metingen aan ventilatieroosters, plafonds en uitblaasroosters
  • 100mm geintegreerd rad, maar uitbreidbaar met kappenset
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.