03 808 14 58

Fluke 287 Multimeter

De Fluke 287 is een elektronische multimeter met logfunctie en trendcapture. Een ideaal instrument in de kwaliteit zoals u van Fluke gewend bent.

De meter heeft een groot en duidelijk scherm om de verschillende meetwaarden weer te geven. Via een datakabel is het mogelijk om de gegevens met de Fluke software via pc uit te lezen. U kunt de meetwaarden dus ter plekke opslaan en deze benoemen per project.

Deze multimeter is ook zeer bruikbaar bij moeilijk te vinden storingen of rimpels en onderbrekingen in het netwerk. De meter biedt verschillende ingangsfilters zoals een LOZ en een laag doorlaatfilter. De Perfecte multimeter voor verschillende toepassingen in de elektrotechniek.

Wanneer u echt met netwerk werkzaamheden te maken heeft raden wij een van onze netwerktesters aan zoals de Ideal SignalTek of de VDV Pro II.

 

 

Fluke multimeter 287 huren
Multimeter huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Fluke TRMS multimeter
  • Duidelijke knoppen en scherm
  • 50.000 count display
  • Geleverd als complete set
  • Ook leverbaar in Ex uitvoering
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.