03 808 14 58

TSI Flowmaster 250 DL

Metesco is verhuurspecialist op gebied van draagbare meetinstrumenten. Een van de productgroepen waar wij gespecialiseerd in zijn is Flowmeters. Specifiek voor het controleren van pompen en hydranten, hebben wij de Flowmaster beschikbaar. Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst van een hydrant is een belangrijk gegeven en dient minimaal jaarlijks te worden gecontroleerd vanuit arbo en milieu veiligheidsoogpunt, maar ook verzekeringstechnisch gezien. Hydranten, je gebruikt ze zelden, worden soms over het hoofd gezien als het gaat over controle op werking en opbrengst.

De Flowmaster heeft een meetbereik van 30 tot 3000 liter per minuut. Het is mogelijk dit uit te breiden tot 5000 liter per minuut. De geintegreerde druksensor heeft een bereik tot 25 bar.

De Flowmaster leveren wij als complete set inclusief storz koppeling DN65, nok 81. Eventuele andere adapters op aanvraag beschikbaar evenals een kogelkraan. Ook wordt er software meegeleverd, waarmee eenvoudig een overzicht van de gemeten waarden kan worden uitgelezen ter analyse achteraf.

Metesco verhuurt en verkoopt deze instrumenten, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

TSI Flowmaster 250 DL
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact, Draagbaar
  • Meetbereik flow tot 3000 lpm (m3/h of l/min)
  • Meetbereik druk tot 25 bar
  • Op basis van elektromagnetisme (geen bewegende delen)
  • Nauwkeurigheid >750 L/m ±2%
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.