03 808 14 58

Hilti PS1000 X-Scan Betonradar

De Hilti PS1000 X-Scan is een betonradar, waarmee u echt de structuur van het betonnen object in beeld kunt brengen.  Dit instrument is goed inzetbaar voor hart op hart afstand, voor dekking en diameter bepalen is deze minder geschikt, daar adviseren wij de Proceq PM630 voor.

De PS1000 wordt ingezet voordat boor- en zaagwerkzaamheden op de bouwplaats worden gestart. U krijgt een zeer duidelijk beeld van de aanwezige wapening, wat vaak de vraag is vanwege ontbrekende tekeningen. Naast wapeningsstaal kunt u ook voorspankabels, leidingwerk, buizen en hout detecteren.

Het instrument geeft de resultaten direct en duidelijk weer op het heldere kleurenscherm in 2D. Ook kan het beeld in 3D worden weergegeven op de optionele tablet of in de software achteraf. U kunt het object dan letterlijk draaien en kantelen voor een zeer goed overzicht van het gescande oppervlak.

Naast het aftekenen van wapening op de betonnen objecten is het ook mogelijk linescans tot 10 meter lang of areascans van maximaal 1200x1200mm te maken.

Wij voeren met dit instrument ook metingen uit. Het meetbereik van dit instrument is 300mm, waarbij meerdere lagen wapening kunnen worden weergegeven. De Metesco operator zal de metingen uitvoeren en de gedetecteerde wapening aftekenen op uw object. 

Neemt u vrijblijvend contact met Metesco op en vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij staan u graag te woord.

 

Betonradar Hilti XScan PS1000 huren bij Metesco
wapeningsscanner hilti huren metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Direct beeld van inhoud beton
  • 2D of 3D weergave (icm tablet)
  • Lokaliseer elementen in beton
  • Compact en draagbaar
  • Inclusief PC-software
  • Schade bij boren en breken voorkomen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.