03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 25 Ton

Gemakkelijk te gebruiken loadcell met een capaciteit van 25 ton. Samen met een dataprinter of recorder is het mogelijk om de gegevens op te slaan voor latere analyse. Ook bieden onze loadcells de mogelijkheid om meerdere sensorkoppen op een enkele datalogger aan te sluiten om zo verschillende gegevens te kunnen verzamelen.

Dit soort drukdozen worden regelmatig gebruikt door bedrijven in de civiele wereld, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om elementen van bruggen, dunnels of dammen te wegen en monitoren. Ook uiterst geschikt voor zwaartepunt metingen. Geleverd inclusief benodigdheden zoals een drukmeter en kantelzadels.


Metesco Loadcell Compressie 25 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco Loadcell capaciteit 25 ton
  • Verbinding maken via bluetooth
  • Simpel in gebruik
  • Klein van bouw
  • Printen of dataloggen mogelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.