03 808 14 58

Krachtopnemer - Centor First

De krachtmeter Centor First is een eenvoudig te bedienen, complete digitale krachtmeter voor inzet bij krachtmetingen, voor zowel trekkracht en drukkracht.

Een groot display toont de kracht gemeten in spanning of compressie in de eenheid die door de operator is geselecteerd: newton, kilogram of pond. Het staafdiagram geeft een helder beeld van de meting en het slagen hiervan. Het kan worden gebruikt op een teststandaard (handmatig of gemotoriseerd) of als een manuele krachtmeter.

De drie toetsen maken het zeer eenvoudig om deze krachtmeter te gebruiken en toegang te krijgen tot de essentiële functies: meting van de piekspanning of compressiewaarde, resetten naar nul en wijzigen van de meeteenheden.
Het is een ideaal hulpmiddel voor basistests tijdens productie.

Wij hebben deze instrumenten beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Krachtopnemer - Centor First
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Inzetbaar voor trek- en druk toepassingen
  • Nauwkeurigheid van 0.25 % FS
  • Overbelasting beveiliging geïntegreerd
  • Leverbaar in 3 capaciteiten
  • Output in N, Kg of Lb
  • Geleverd inclusief kalibratie rapport
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.