03 808 14 58

Proceq OS-120 Pendelhamer

De Proceq Pendelhamers of Original Schmidt terugslaghamers voor beton en zachte steensoorten meten volgens de voorgeschreven normen waaronder de EN 12504-2 en EN 13791.

Terugslaghamersvoor voegen zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO. In de PDF hieronder treft u meer uitleg met de bijbehorende druksterkte welke kan worden gemeten.

Pendelhamer OS-120 is ontworpen voor testen van de voegmortel tussen metselstenen zoals in Nederland veelal is voorgeschreven in bestekken. Het heeft een speciaal ontwikkelde plunjer die tussen de voegen past en waardoor de rebound waarde van metselwerk kan worden gemeten. Op basis van de gemeten rebound waard kan dan de kwaliteit van de metselmortel worden bepaald.

Pendelhamer type PM is de slaghamer voor het meten van drukvastheid of hardheid van voegen tussen metselwerk en voorzien van speciale dunnen slaghamer.

Proceq OS-120 Pendelhamer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbaar en compact
  • Horizontaal en verticaal bruikbaar
  • Niet destructief
  • Voeghardheid volgens normen!
  • Lage drukvastheid meten
  • Meten van 1 > 10 mPa
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.