03 808 14 58

Proceq Original Schmidthamer type LR

Wanneer u kleinere en minder sterke betonnen of stenen elementen wilt metden dan is de Original Schmidt betonproefhamer van proceq een uitstekende oplossing. Deze slaghhamer is speciaal gemaakt om minder impact te geven op het testelement waardoor ook minder sterke objecten veilig getest kunnen worden. Denk hierbij aan voegen, bakstenen muren en dunne betonnen muren.

Hiernaast heeft type LR ook nog een registratiemodule die er voor zorgt dat alle gemeten resultaten direct op papier geschreven worden. Type L heeft dezelfde functionaliteiten maar de resultaten zijn enkel van de lineaal aan het apparaat af te lezen.

Proceq Original Schmidthamer type LR
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voor het veilig meten van beton- en voegwerk
  • Uitsteken kwaliteit van het merk Proceq
  • Ontdek zwakke plekken in beton
  • Type L/LR heeft minder slagkracht voor het meten van kleine- en breekbare componenten
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.