03 808 14 58

Fluke 718Ex 100 - Portable Druk Calibrator

Huur uw ATEX druk calibrator Fluke 718Ex bij Metesco Belgie!

Metesco heeft met de Fluke 718Ex 100G een lichtgewicht druk calibrator beschikbaar voor gebruik in de meest zware werkomgeving. Het instrument weegt minder dan 1 kilogram en is daardoor zeer eenvoudig mee te nemen door de inspecteur. Verder eenvoudig te bedienen dankzij de bekende Fluke gebruikersinterface in combinatie met de drukknoppen.

De Fluke 718Ex 100G calibrator heeft een bereik tot 7 bar aan de hand van de interne sensor. Deze sensor heeft een resolutie van 0.0001 bar en een meetnauwkeurigheid van ± 0.05% f.s. Voor de gehele Fluke 718Ex serie is een drukmodule connector beschikbaar voor het aankoppelen van externe drukmodules tot max. 200 bar. Verder is het instrument voorzien van een ingebouwde druk/vacuümhandpomp met fijnregelaar en afblaasventiel. De fijnregelaar is voor het zeer nauwkeurig afstellen van de gewenste druk.

Het instrument heeft de mogelijkheid tot het uitvoeren van een stroommeting met een meetbereik van 0-24mA, een meetnauwkeurigheid van ± 0.02% reading en een resolutie van 0,001 mA. Verder geleverd als complete set inclusief meetsnoeren en certificaat.

De Fluke 718Ex 100G is een eenvoudig te bedienen druk calibrator en is te huur via Metesco Belgie, inclusief kalibratie certificaat. Wanneer u zoek bent naar een iets uitgebreider model, dan is wellicht de Druck DPI610IS een optie voor u.

Ben u geinteresseerd in de huur van dit instrument, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Fluke 718Ex 100 - Portable Druk Calibrator
Fluke 718Ex 100 - Portable Druk Calibrator
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtgewicht drukkalibrator (<1kg)
  • Drukbereik tot 7 bar g
  • Uitbreidbaar drukbereik tot 200 bar
  • Ingebouwde druk/vacuümhandpomp
  • Nauwkeurigheid van 0,05% f.s.
  • ATEX gecertificeerd
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.